QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Digitale visitekaart QR

visitekaart QRazy
digitaal visitekaartje QRazy

Een digitale visitekaart achter een QR code bevat al uw contactinformatie die u wilt tonen. Achteraf is alles aan te passen, toe te voegen en te verwijderen naar wens. Zo is uw kaartje altijd up-to-date.

U kunt uw contactgegevens, zoals naam, adres, e-mail, mobiel nummer, sociale media, hierop vermelden. Als uw QR code gescand wordt, worden de ingevoerde gegevens getoond. En dat is meteen op te slaan in de smart phone of tablet die de code scant. En degene die scant, kan ook direct contact opnemen door op bellen of mailen te klikken.

U komt professioneel voor de dag met een digitaal visitekaartje. Zeker als deze in uw huisstijl is gemaakt. Het is meteen herkenbaar van wie of van welk bedrijf de code afkomstig is. Herkenning geeft vertrouwen.

Een visitekaartje met QR-code werkt snel. Degene die scant, kan met één druk op de knop alles opslaan onder uw contactgegevens. U kunt de code ook gebruiken in uw e-mail signature. De laatste mail is altijd snel te vinden, en dan dus ook de QR code met alle gegevens erachter. Nooit meer zoeken en altijd up-to-date.

Want als er gegevens veranderen door bijvoorbeeld een verhuizing of een ander telefoonnummer, dan passen we de gegevens achteraf gewoon aan en staan de nieuwe gegevens live.

Alles draait veilig en stabiel op ons platform. QRazy ontzorgt u volledig en beheert de code voor u. Wijzingen zijn snel verwerkt. Mocht u willen weten hoe vaak, waar en wanneer de code gescand is, dan kan QRazy een meetrapport verzorgen per code.

Een digitale visitekaart QR kan altijd omgezet worden naar een eenvoudige link of een landingspagina. QRazy regelt en beheert dit voor u. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.