QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Praktijkvoorbeelden

Dit zijn enkele praktijkvoorbeelden van de toepasbaarheid in de praktijk.

praktijkvoorbeelden pieter derks
praktijkvoorbeelden congres
praktijkvoorbeeld visitekaartje
praktijkvoorbeelden restaurant
praktijkvoorbeeld hilton
praktijkvoorbeelden casa hotel
praktijkvoorbeeld mercure
praktijkvoorbeelden park inn
praktijkvoorbeelden regionale
praktijkvoorbeeld kwf
praktijkvoorbeelden booom
praktijkvoorbeeld vlinderlijk
praktijkvoorbeeld ehbongedierte

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Zoals de borden in de lobby van de hotels. Deze blijven up-to-date want de links zijn allen achteraf aan te passen. Geen massa’s folders die vaak op straat belanden.

Een mooi voorbeeld is banners op een congres. Deze blijven actueel, omdat de code en de landingspagina aan te passen zijn. Dat scheelt veel geld om iedere keer nieuwe te laten maken.

Voor het KWF maakte QRazy een QR code op een bord aan de muur onder het levensgrote kunstwerk op het Wilhelminaplein in Rotterdam, vlakbij de Erasmusbrug. Degene die scant, komt op de donatiepagina terecht.

Een mooi voorbeeld is de digitale visitekaart op de telefoon. Bij een meeting geven we geen kaartjes meer, maar we scannen gewoon de code en slaan alle gegevens direct op. Kaartjes verouderen en verdwijnen. Een QR is duurzaam en sustainable.

Het reclamebord langs de lijn van een voetbalveld biedt de bezoeker en sportliefhebber de mogelijkheid meteen een tafeltje te boeken. Of het menu in te zien voor die avond.

Veel klanten maken magneetplaten voor op hun auto of bestelbus. Is de ondernemer bezig op een dak of buiten bereik, dan is eenvoudig de code te scannen. De pagina blijft in de browser van de telefoon en is ’s avonds simpel weer terug te vinden. Een naam vergeten is er niet meer bij.