QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Over ons

QRazy QReations

Over ons, over QRazy en de ambitie om iets QReatiefs neer te zetten wat functioneel en toekomstbestendig is.

De QR code bestaat al heel lang. Ruim 10 jaar geleden ben ik gevallen voor de charme en de mogelijkheden van de QR code. Wat me tegenstond, was het zwart-witte karakter. Ik zag de meest prachtige reclame-uitingen voorbij komen, maar met een lelijke QR code erin verwerkt. Toen ben ik gaan zoeken en puzzelen naar wat mogelijk was om de code te verfraaien. Er is best veel mogelijk kwam ik achter en als de ongeschreven regels van het blokjespatroon gerespecteerd blijven, zijn er hele mooie designs te maken. Tenminste, ik hoop dat u dat ook vindt.

Ontstaan QRazy

Eerst maakte ik voor bekenden en anderen uit mijn omgeving een design code. Dat gaf véél en alleen maar leuke reacties. Toen de vraag wat commerciëler werd, ben ik QRazy gestart. Inmiddels zijn er veel ontwikkelingen geweest voor toepassingen van de QR code. Ook qua design-mogelijkheden heb ik veel geleerd en verbeterd.

Platform

Inmiddels draaien de QR codes op ons eigen stabiele platform en kunnen we het beheer volledig voor u verzorgen. Zo kunt u zich focussen op uw eigen onderneming, wetende dat alles in goede handen is. Dat scheelt u veel tijd en gezoek. Of het nu om één code gaat of om een serie van tienduizenden stuks, QRazy verzorgt het. We zijn u graag van dienst.

over ons logo qrazy