QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Landingspagina QR

landingspagina QR voorbeeld
landingspagina screenshot

Het meest luxe en professionele type QR code is de landingspagina. Het is een soort kleine website waarop een presentatie wordt weergegeven van uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens met daarnaast knoppen die linken naar webpagina’s, socials of iets anders naar wens.

Deze QR code is eenvoudig op uw visitekaartje te zetten. En in uw e-mail signature. Al uw gegevens zijn direct te benaderen en zijn altijd up-to-date. Omdat alles achteraf aan te passen is, blijft al uw drukwerk waarop de code gepresenteerd is, altijd werken. Geen verouderd drukwerk meer. Dat is geld-besparend. En zeer duurzaam.

Degene die de code scant, zal altijd de laatste informatie zien. Voor iedereen verandert er wel eens wat data. Maar met een dynamische QR landingspagina is dat eenvoudig aan te passen.

De landingspagina werkt intuïtief voor degene die scant. Directe knoppen om te bellen en mailen. En knoppen naar uw website. Ook zijn alle gegevens direct op te slaan op telefoon en tablet.

Mocht u kiezen voor een QR code in uw eigen huisstijl, dan komt u zeker professioneel over. Een gepersonaliseerde code wekt meer interesse en nieuwsgierigheid. Daarnaast geeft het vertrouwen van wie de code afkomstig is en zal dus vaker gescand worden.

De QR codes zijn gehost op ons eigen stabiele platform. QRazy ontzorgt u volledig en beheert de code voor u. Gewenste aanpassingen verwerken we snel.

Een landingspagina QR kan altijd omgezet worden naar een eenvoudige link of een digitale visitekaart. Ook is het mogelijk van elke code een meetrapport te krijgen over hoe vaak, waar en wanneer de code gescand is. QRazy regelt alles u. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.