QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Gratis QR code generator

Via onderstaande link komt u bij onze gratis QR code generator. Hier kunt u zelf volledig gratis statische QR codes aanmaken. Deze blijven altijd werken (zolang het doel van de link intact blijft) en blijven gratis. Een statische code is achteraf niet meer aan te passen.

Kies een type link, bijvoorbeeld een url, een link naar Instagram, Facebook of LinkedIn, of een andere. Er worden een aantal mogelijkheden getoond. Vul de linkgegevens in en klik op download. U kunt hier kiezen uit 4 typen bestanden, nl. EPS, PDF, SVG, PNG. De code zal opgeslagen worden in uw download-map.

De QR code wordt in zwart-wit aangemaakt. QRazy kan daar een design code van maken indien gewenst. Ook als de code al gegenereerd is. We beiden verschillende designs aan. Er zijn veel mogelijkheden om uw huisstijl en logo in de code te verwerken. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u. Kijk voor wat voorbeelden op onze portfolio.

Wilt u méér uit een QR code halen en het volledige gebruiksgemak benutten, dan raden we een dynamische code aan. Deze veelzijdige soort is altijd achteraf te wijzigen en aan te passen. Daarnaast geeft het meer mogelijkheid om design te verwerken en een representatief geheel te maken.

generator logo qrazy