QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Disclaimer

Een QR code is gebaseerd op contrast. Het ontwerp is/wordt gemaakt op een bewust gekozen achtergrond. Een lichte afwijking of aanpassing in kleur van de code en/of de achtergrond kunnen de werking van de code beïnvloeden, zo ook naderhand toegevoegde filters en/of beschermlagen en het transparant maken van de achtergrond. QRazy levert digitaal een werkende code voor zowel iOS als Android apps. QRazy is niet aansprakelijk voor veranderingen, aanpassingen en wijzigingen in formaat, schaal, verhoudingen, contrast, kleuren en achtergrond. Controleer altijd voordat u drukwerk bij derden bestelt, een proefexemplaar ter controle voor de werking van de code. De design QR codes worden opgeleverd in pdf en als één laag. Andere formaten zijn op aanvraag mogelijk, tegen vergoeding. Met het voldoen van de factuur gaat u akkoord met de disclaimer en zijn de ontwerpen uw eigendom en vrij voor (commercieel) gebruik.

De klant/gebruiker stemt ermee in om QRazy.nl, haar contractanten en haar licentiegevers, en hun respectievelijke directeuren, functionarissen, werknemers en agenten te vrijwaren van en tegen alle claims en onkosten, inclusief advocatenhonoraria, die voortvloeien uit het gebruik van het platform en de digitale service van QRazy, inclusief maar niet beperkt tot uw schending van deze Algemene Voorwaarden.

QRazy is slechts verantwoordelijk voor het opleveren van functionele werkende QR codes in de vorm van een digitaal bestand met inachtneming van de disclaimer. QRazy draagt op geen enkele wijze verantwoordelijk voor print- en drukwerk verricht door derden.

disclaimer logo qrazy