QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Design

Een design QR code wordt gepersonaliseerd voor uw onderneming of persoon. Het zal direct duidelijk zijn van wie de QR code afkomstig is. QRazy verwerkt logo, huiskleuren, slogans en details in uw code. U zult beter opvallen en de attentiewaarde vergroten. Een professionele uitstraling zal u helpen met de branding en herkenbaarheid. Zwart-wit kan écht niet meer. Kies voor colour and shape.

Soorten design

BASIC DESIGN

MEDIUM DESIGN

FULL DESIGN

In een Basic design plaatsen we uw logo ergens binnen de QR-code. Ook laten we uw huiskleuren terugkomen. Iedereen kan dan herkennen dat de code van u is.

Met een Medium design wordt er meer detail verwerkt in de code. We laten onze creatieve geest gaan over uw onderneming. Naast de huiskleuren en uw logo, plaatsen we de code zó, dat alles één geheel lijkt. Iedereen zal meteen herkennen dat het uw uiting is.

Bij een Full design gaan we helemaal los. Met alle creativiteit en vooral veel tijd, maken we iets bijzonders voor u. Naast huisstijl en logo komen ook slogans, sublogo’s en details van uw vakgebied in het ontwerp. De code zelf wordt ontworpen met vormen, rondingen en items die passen bij uw stijl, waarbij we luisteren naar uw eisen en wensen.Vóór het ontwerpen, bespreken we eerst uw wensen en het type code dat gebruikt gaat worden. Dan bestuderen we de website, het logo, de huisstijl, slogans, details, de doelgroep etc. Dan gaan we aan de slag. Tussendoor sturen we wat screenshots om u op de hoogte te houden van de vooruitgang. Hierdoor is er goed contact en zijn er voorkeuren aan te geven.

Hieronder vindt u van Voor-Na voorbeelden.

design voor na daizy
design heineken
design peptolk
design studiedeelnemer


Dit zijn slecht enkele voorbeelden. Méér voorbeelden staan in de portfolio. Bent u geïnteresseerd geworden en/of heeft u nog vragen? Dan bekijken we graag met u passende mogelijkheden. We zorgen er altijd voor dat u onder de indruk bent. Een optionele animatie van het ontwerp van uw QR code trekt helemaal de aandacht.