QR codes in uw eigen huisstijl

DYNAMISCH en STATISCH

Vergroot de aandacht met gepersonaliseerde QR codes.

Artificial Intelligence

Artificial Intellligence en QR codes? Er zijn prachtige creaties te maken met gebruik van AI. De prompt (de tekstuele opdracht) is heel belangrijk. Als alle gewenste parameters zijn ingevoerd, gaat de ai-generator aan de gang. Dan is er geen invloed meer op de uitkomst. Als het resultaat er is, zijn de parameters en prompt natuurlijk wel weer aan te passen of te fine-tunen. Dan is het weer afwachten wat AI er van gaat maken. Hierboven zijn een paar voorbeelden van wat AI kan. Prachtige beelden.

Het verschil met AI en een custom made design QR code is dat bij AI de generator iets creëert met de ingegeven opdracht en dat bij custom made alle details, logo’s, kleuren, teksten, formaat en ruimte buiten de code exact te bepalen zijn. De extreme design code hier linksboven is gemaakt in 2019 zonder AI. Kijk voor wat voorbeelden eens in onze portfolio. Alles is handgemaakt naar de wensen van de klant. De identiteit van alle QR codes zijn direct herkenbaar.

Voor uw onderneming is een custom made QR code vooralsnog de beste optie. Overleg, inspraak en het aanpassen en wijzigen zijn gericht uitvoerbaar. Custom made dus, geheel naar uw wens.

Bij vragen en/of opmerkingen over AI en custom made QR codes kunt u altijd contact met ons opnemen.